Menu

Medic Mobility Service

We zijn een jong en innovatief medisch vervoer bedrijf waarbij de zorg op een efficiënte, bekwame en verantwoorde manier hoog in het vaandel staat. 

We hebben ruime ervaring in de gezondheidszorg binnen Nederland. We hebben inmiddels ook ervaring op gedaan met het repatriëren van patiënten vanuit verschillende landen binnen Europa. 

Onze coördinatoren staan 24/7 voor u klaar. Er wordt een deskundige aangewezen die verantwoordelijk is voor uw repatriëring. Onze bekwame specialistische verpleegkundigen en artsen zorgen voor u en uw medereiziger op een respectvolle en bekwame manier. Onze medewerkers blijven dankzij de (bij)scholingen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de zorg. Op deze manier ontvangt u topzorg. 

We beheersen de volgende talen: 

  • Nederlands in woord en geschrift. 
  • Engels in woord en geschrift. 
  • Spaans in woord en geschrift. 
  • Frans in woord. 
  • Duits in woord. 
  • Italiaans in woord.

Medische escortering 

Onze gekwalificeerde hulpverleners begeleiden wereldwijd de medische hulp vragende patiënt terug naar hun land van herkomst. Wij zorgen met ons team ervoor dat de repatriëring soepel verloopt. 

Onze hulpverleners zijn uitgerust met voldoende materialen en kennis om de repatriëring tot een goed einde te brengen. 

Wijze van vervoer 

Patiënten kunnen op verschillende manieren vervoerd worden, per ambulance, vliegtuig of taxi. Dit wordt door de behandelend medici ter plaatse geadviseerd en vooraf door de alarmcentrale aangevraagd bij de desbetreffende vervoersvaartmaatschappij. De patiënt wordt tijdens het gehele proces begeleid door een gekwalificeerde hulpverlener. 

Vergoeding door zorgverzekering of reisverzekering 

In Nederland wordt de coördinatie door alarmcentrales verzorgd voor het vervoer vanuit het buitenland. Het is daarom van groot belang dat u contact opneemt met de aan uw reisverzekering verbonden alarmcentrale, zij kunnen u verder helpen met het organiseren van alle zaken omtrent het repatriëren naar uw thuisland. De kosten die onder de dekking vallen van uw verzekering kunnen dan worden besproken. 

Indien u geen reisverzekering heeft afgesloten, kunt ook bij ons terecht voor het organiseren van alle zaken rondom de repatriëring. 

Heeft u vragen of wilt u informatie over Medic Mobility Service, wij staan klaar om al u zaken rondom de repatriëring te bespreken. 

 

Medic Mobility Service werkt nauw samen met Hospital Care en Air Medical, hierdoor hebben we altijd beschikking over gedreven flexibele en professionele 

  Gespecialiseerde verpleegkundige (psychiatrie, intensive care, cardiac care, anesthesie, spoedeisende hulp) 

  Chauffeurs 

  Sedatie praktijkspecialisten 

  Pijnconsulenten 

  Artsen 

Om de kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid te optimaliseren staan onze zorgprofessionals 24/7 klaar om zorg te verlenen. 

+31 24 2340881